Dárky pro milovníky jógy a pilates

Hledáte vhodné dárky pro své blízké a už opravdu nevíte, kam se obrátit? Co takhle jim darovat něco, co je nakopne k životu a možná jim nabídne pomoc, aby se konečně ujali svého vysněného těla za pomocí sportu? Nebo snad hledáte nějakou jinou vychytávku, která jim nabídne pomoc, aby dosáhli svých vysněných cílů a výkonů? Nechme se inspirovat tím, jaké pomůcky okouzlí a nakopnou snažící se jogíny!

Jogamatka

Cvičební podložka neboli jogamatka je základem pro každého, kdo potřebuje cvičit jógu nebo pilates, ať už doma, nebo ve studiu. Cvičební podložka zabraňuje uklouznutí, zajišťuje vaše kolena a podlahu, a ještě vás chrání před chladem. Jogamatka by měla být dostatečně dlouhá. Šířku podložky je ideálně volit v souladu se sportem a zkušenostmi toho, koho chcete obdarovat.

Zkušení jogíni ocení co nejštíhlejší podložku, která je především protiskluzová. Osoby, které se zdokonalují v pilates nebo začínají s jógou, naopak ocení silnější materiál, který je chrání před bolestí kolen apod. během cvičení.

Jóga Blok

Neocenitelnou pomůckou pro jógu a pilates je jóga blok, které umožňuje provádět cviky, pro které tělo není dostatečně protažené a upravené. Jogablok účinně zmenšuje rozsah pohybu a tím pádem se snadněji naučíte správnou techniku i bez flexibility!

Pilates Kruh

Potřebujete správný sportovní dárek, který je skutečně jedinečný? Jóga Crescent Circle je estetický a rozumný nástroj pro procvičení celého těla a zpevnění postavy. Kruh má poměrně malé rozměry, a proto jej lze pohodlně využívat nejen doma, ale navíc i v kanceláři.

Kruh je vhodný pro vyznavače jógy a pilates a lze jej využít ke zdokonalení různých poloh celého těla. Pilates Circle váží 300 gramů, což z něj dělá neuvěřitelného společníka na cesty. Skladné, lehké a účinné jsou i odporové posilovací gumy.

Posilovací tyč

Skvělá volba pro neuvěřitelné a pohodlné cvičení. Další z pomůcek pro pohodlné cvičení celého těla je pilatesová tyč s elastickými expandéry, která umožňuje provádět opravdu různorodé a široké škály cviků. Stejně jako u kruhu posílí a rozšíří svaly celého těla, navíc zvýší vaši všestrannost a koordinaci. Stejně tak by se mohly hodit gymnastické míče.

Jógový set

Stále jste na pochybách, po čem sáhnout a co váš jógový partner v danou chvíli nejvíce potřebuje? V tu chvíli je ideální volbou sada na jógu, která obsahuje všechny základní potřeby pro každého jogína. A kdyby se vám to zdálo málo, přihodíte ještě několik ponožek na jógu, které zaručeně nezaskočí. Pokud si stále nebudete jistí, můžete sáhnout i po jiných dárcích nebo běžte do sportovních prodejen. Tam vám mile rádi pomohou vybrat správné pomůcky, které by každý jogín potřeboval. Při nejhorším se jděte zeptat přímo toho, koho chcete obdarovat.

Pro závodníky všeho druhu

Nic neudělá běžci větší radost než sportovní brýle, které posunou zážitek s tréninkem na jinou úroveň! Nejenže zlepšují ostrost zraku, zlepšují barvy a chrání oči před krutým sluncem, větrem nebo prachem, ale mohou být i hezkou doplňkovou pomůckou. Příkladem jsou brýle Predator 2 od slavné značky Ray-Ban. Často se jedná o záruku vysoké kvality a neotřelého designu. Matné brýle zvyšují rozlišovací schopnost a omezují odrazy světla. Jsou tak dokonalým společníkem pro běžce a cyklisty, stejně jako pro tenisové nadšence, ale i jiné sportovce!

Skutečná krása i při sportování

Ženy musí být úžasné za všech okolností, a to vskutku i ve sportu. Ať už se chystají na večerní běh, cvičí s činkami ve cvičebním centru nebo se protahují na hrazdě doma, cvičební oblečení je základem jejich sebevědomí. Takže v případě, že nejste úplně rozhodnuti ohledně dárku, který by byl ideální, ohlédněte se po cvičební soupravě. Ať už je to wellness set, nebo dáváte přednost pohodlné teplákové soupravě, uvidíte, jak se atraktivnějšímu pohlaví rozzáří oči při pohledu na krásné barvy a lichotivé střihy.


Přečtěte si také

Publikováno
V rubrikách Vybavení

Od Gofit.cz

Redakce magazínu Gofit – autoři, kteří milují sport na rekreační i vyšší úrovni.